Logga in på My Kaspersky med ditt Google-, Facebook- eller Apple-konto

Det kan finnas ett alternativ att snabbt logga in på My Kaspersky med ditt Google-, Facebook- eller Apple-konto.

Tillgängligheten för snabbinloggning beror på din region. Mer information om begränsningar i Ryssland finns i den här artikeln (endast på engelska och ryska).

Första gången du loggar in

Så här loggar du in på My Kaspersky med ett befintligt Google-, Facebook- eller Apple-konto för första gången:

1. I fönstret Logga in på My Kaspersky väljer du en auktoriseringsmetod och trycker på motsvarande knapp.
  2. Välj region och språk. Detta påverkar betalningsmetoder och tillgången till vissa appar på ditt My Kaspersky-konto.
  3. Markera kryssrutan Jag samtycker till att lämna ut min e-postadress till Kaspersky för att få personanpassade specialerbjudanden. Detta steg är valfritt.
  4. Tryck Fortsätt.

Kaspersky-appen loggar in på My Kaspersky.

Andra inloggningar

Om du redan har använt ditt Google-, Facebook- eller Apple-konto för att logga in på My Kaspersky tidigare trycker du på motsvarande knapp och följer instruktionerna.

Kaspersky-appen loggar in på My Kaspersky.